Online panelgesprek over sloop of renovatie

Op maandag 14 maart van 11:00 tot 12:00 zijn deze experts te gast in een online panelgesprek met de redactie van de Woonbond.
Jan Willem van de Groep, expert op het gebied van de energie- en materialentransitie, stelt dat niet alleen vanuit het perspectief van het klimaat, maar ook vanuit financieel perspectief de conclusie is: niet slopen maar altijd renoveren en doorexploiteren.

Haico van Nuenen, lector Duurzame renovatie aan de Hogeschool Rotterdam, stelt dat we om de klimaatdoelen te halen 1.000 woningen per dag zullen moeten gaan renoveren, in plaats van 1.000 per jaar. In het panelgesprek geven Van de Groep en Van Nuenen tekst en uitleg bij hun stellingen en de struikelblokken en gaan we met hen in gesprek over hoe dit alles valt te rijmen met de woningnood.

Inschrijven voor het gratis panelgesprek
Het online panelgesprek is gratis te volgen op maandag 14 maart van 11:00 -12:00 uur en ook daarna nog te zien. Als je inschrijft kun je het gesprek live volgen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Daarmee kun je de opnamen die van het gesprek gemaakt worden nog 90 dagen terugkijken.