Enthousiaste bestuursleden gezocht!

Huurdersorganisatie Haag Wonen (HOHW) is een onafhankelijke belangenbehartiger en vertegenwoordiger voor de circa 21.000 huurders van Haag Wonen. Wij ondersteunen collectieven van huurders bij het uitoefenen van invloed op en inspraak bij het woongenot. HOHW betrekt huurders van Haag Wonen actief om invloed uit te oefenen op het beleid van Haag Wonen en hier hebben wij u bij nodig!

Wij zoeken:

Mensen met een open en proactieve persoonlijkheid. Initiatiefrijk en strategisch sterk. Naar de toekomst kijken en vooruit denken, daar bent u sterk in! Samenwerkers die het als een uitdaging zien om vanuit ‘huurders voor huurders’ als bestuurslid in een klein team samen te werken. Dus mensen die hoofd- en bijzaken kunnen scheiden, zich graag verdiepen in financiële vraagstukken en meer willen leren over volkshuisvesting en relevante wet- en regelgeving voor huurdersorganisaties. Enthousiastelingen die het leuk vinden om gemiddeld 8 uur per week te investeren en hun CV op een positieve manier aan te vullen.

Wij bieden:

Een leuke omgeving waar u in hartje Den Haag (ons kantoor ligt aan het Spui) en thuis actief bent; zowel live met collega’s en online via videocalls. Kosteloze mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien in de wereld van huren en wonen. En er ligt een vrijwilligersvergoeding voor u gereed. Uitbreiding van uw netwerk; u komt in gesprek met Haag Wonen en de gemeente en leert enorm veel over de sociale huursector. Ruimte om het verschil te maken voor de huurders van Haag Wonen. U doet enorm veel ervaring op, want in een bestuursfunctie komen alle elementen terug. Denk aan beleid maken, prestatieafspraken en beleidsplannen maken, netwerken en meer. 

Interesse?

Spreekt u dit alles aan? Mailt u dan uw motivatie en CV naar info@hohw.org onder vermelding van ‘vacature bestuurslid’. Heeft u vragen? Bel gerust met het kantoor van de HOHW via 070-388 38 48. Het kantoor is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 12:30.